Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2018 13:21 - Сега и завинаги.ШВЕДСКАТА ТУРКИНЯ.ГЮЛШЕ,178 см, 54 кг.РОЗАТА на Турция се обясни в любов на ГЕРМАНСКИЯ ТУРЧИН Йозил.Asla Vazgechmem
Автор: turmus Категория: Други   
Прочетен: 804 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.08.2018 15:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
imageТурският модел и актриса Амине Гюлше се обясни в любов на футболната звезда Месут Йозил по изключително романтичен начин. Крсавицата, която постоянно намира начин да подкрепя своя любим, дори понякога от разстояние, отново го трогна с мил жест. Мис Турция Свят 2014 публикува романтична снимка в профила си в социалната мрежа Инстаграм, на която образува сърце с пръсти, посветено на звездата на Арсенал.    Зеленооката хубавица, която е родена в Швеция, пусна и няколко кратки клипчета в профила си, от които личи, че се наслаждава на морски приключения. Не става ясно обаче дали компания й прави немският халф или е предпочела да бъде в приятелски кръг.
   Месут Йозил и Амине Гюлше са заедно от 2017 година, но дълго време не даваха гласност на връзката си. В последните няколко месеца двамата често си позволяват да привличат вниманието в Инстаграм с общи снимки, под които никога не липсват коментари "Обичам те".
=====
   Амине се ражда на 30 април 1993 година в промишления град  Гьотеборг – югозападна Швеция.

Амине Гюлше е обаятелна и много привлекателна актриса. Тя е и доста търсен модел в Турция.
   По хороскоп Амине Гюлше е Телец – с ярко излъчване, трудоспособно и много нежно момиче. По националност момичето е шведка, но по корени, не. Бащата на Амине е иракчанин от  град Киркук, а майка й е родом от Измир.Семейството на Амине не е голямо. То се състои от баща й, мака й и нейният брат. Отначало семейството e живяло в Турция, а след сватбата, тъй като бащата се занимавал с лека атлетика (майстор на спорта по мятане на диск), заминали зад граница.
   Бащата на Амине подписал договор и се преселил в Швеция. Тук се появили на бял свят Амине и нейният брат. Родителите обожавали своето момиченце и я възпитавали като принцеса. Младежките си години Амине Гюлше прекарала в Швеция. Тук девойката завършила Висшето училище по международни отношения в Гьотеборг.
   От детството си тя мечтала да лети  и да стане стюардеса. Родителите поддържали турската култура в семейството, винаги помежду си разговаряли на турски и учили на роден език своите деца. Много често посещавали и родината си.
   На 20 годишна възраст, заедно с майка си, Амине пристига в Турция. Те се установяват в град Измир, а баща й, заедно с брат й, остават на работа в Швеция.
   У
спехът в кариерата на момичето започнал, след като тя взела участие в конкурса „Мис Турция 2014” и конкурса „Мис Свят”. Момичето никога не е  мечтаело да бъде модел или актриса, но в мига, в който, заедно с майка й видели по телевизията, че се провежда кастинг за участие в конкурс, незабавно се записала.
   След успехите си в конкурсите, тя започнала да работи като модел и да участва във фотосесии.
   Горещата брюнетка, със силно изразителни зелени очи, привлякла вниманието на режисьорите и Амине получила покана да се снима в киното.
   Филмографията на Амине Гюлше започнала през 2015 година с участието в телевизионния сериал „Сега и завинаги” /2015-2016/. Нейната героиня Нур, която след смъртта на баща си отива да живее в Истанбул при леля си, нито за миг не си е представяла, че тук ще намери любовта и ще научи такива неподозирани неща. След тази роля Амине Гюлше взима решение, че ще стане високоплатена актриса и ще работи в киното.
   Амине Гюлше е висока 178 сантиметра и тежи около 54 кг. В свободното си време обожава да се занимава с фотография. Тя с удоволствие излиза по улиците на Истанбул и започва да снима.
   Момичето активно се занимава със спорт, храни се здравословно, пие много вода и обожава да пътешества. Често я сравняват с други модели, наричайки я тяхно копие. Амине не се обижда, но казва, че турските жени по нищо не отстъпват на другите жени по света. Амине Гюлше има татуировка, на която е написано „Щастлива съм, че съм туркиня”.
   Тя има чудесен глас и впечатлява и с музикалния си талант.
   Личният живот на Амине Гюлше предизвиква живо любопитство. Тя признава, че много трудно се влюбва, мъжът трябва доста да се потруди, за да привлече вниманието й.
   Амине не обича да говори за личния си живот. Актрисата е още млада и няма бурни скандали.
   Вече не може да опровергае слуховете за близките си отношения с известният футболист на Арсенал Месут Йозил. Той е роден в Германия, но родителите му са турци.Двамата имат намерение скоро да се оженят. Месут се готви да й купи къща за 7 милиона долара в Истанбул.
   Амине Гюлше харесва много Бергюз Корел, Буура Гюлсой и Къванч Татлъту.
   Красавицата често е сравнявана с Ирина Шейх и Адриана Лима, но актрисата отбелязва, че все пак,носи индивидуалността на себе си - Амине Гюлше.
http://www.phototargets.com/component/k2/item/1921-%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B5-%D0%B3%D1%8E%D0%BB%D1%88%D0%B5-%D0%BD%D1%83%D1%80-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D0%B8.html?tmpl=component&print=1

==
ГЮЛШЕ.РОЗАТА на Турция се обясни в любов на ГЕРМАНСКИЯ ТУРЧИН Йозил.













Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: turmus
Категория: Други
Прочетен: 6623
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930